Drie kilometer staalkabel brengt verkeer in kaart

Drie kilometer staalkabel brengt verkeer in kaart

Het stadsbestuur van Brugge wil de komende drie jaar vier keer per jaar verkeerstellingen houden in de volledige binnenstad. Bijzonder is dat ook de fietsbewegingen geteld worden. De tellingen zullen de stad 98.000 euro per jaar kosten.

Download het volledig artikelSignco gebruikt cookies om u een zo goed mogelijke service te bieden. Door verder te gaan op onze website accepteert u deze cookies en ons privacy beleid.

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten